resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 3187
    kendisinden giovanni dos santos & abdül kader keita karışımı, seri bir şekilde çalım atarak gücünü ortaya koyup sert şutlarla goller atacağı bir performans bekleniyorsa tabii ki hayalkırıklığına uğratabilecek futbolcu.

    bu adamın kapasitesi galatasaray'a geldiğinde de belliydi zaten. ayrıca galatasaray'a maliyeti bonservis olarak 5 milyon euro'dur. geri kalanını maaşından kendisi karşılamıştır. o 5 milyon euro'yu da abdurrahim albayrak karşılamıştır.

    yani kısacası galatasaray'a maliyeti olmayan, açık alan bulduğunda çok güzel işler yapabilen, nispeten güçlü ama tekniği zayıf bir futbolcudan beklenen takımı sırtlayıp messi performansı sergilemesi ise tabii ki hayalkırıklığına uğrarsınız.

    ben bu adamın çabasını da yaptığı şeyleri de takdir ediyorum. şu taraftar hajrovic'e dilendiği kadar bu adama destek çıksın tek istediğim de bu. adam geldiğinde "takımı şampiyon yapacağım" demedi, "elimden geleni yapacağım" dedi ve yapıyor.

    ayrıca berbat oynadığı halde kadrodan kesilmeyen selçuk, burak gibi oyuncular yerine de 1000 kere o formayı hakediyor kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın