• 1680
    bu seneki olası kadrosu ve yaşları

    ------------34*---------

    30*----33*-----34*-----26*

    ------28*--------24*------

    35*---------30*----------29*

    -----------28*-------

    olası yedek oyuncuları 31* 31* 32* 32* 34* 35*

    bu yaşlara bakacak olursak 2014-2015 gibi şişirme toplar deli danalar gibi koşmalar göte bala goller ve şampiyonluk kimse beklemesin bu takımdan. benim nazarımda adil yönetilen bir ligde beşiktaş'ın onları geçme ihtimali çok daha fazladır. gerçi adil yönetilseydik bu ligde olmazlardı da her neyse.

    diego transferi ile koşan bir orta oyuncularından birinden vazgeçecekler meirellesden mesela. tamam diego iyi transfer 4 güzel gol atıp 6 şahane asist yapar ama bu yaş aralığındaki fener kadrosunda kendisinin arkasını toplayacak adam lazım. topal ve alper yeterli gibi gözükseler de patlama ihtimalleri çok yüksek açıkçası, topal ve alper biraz düz oyuncular bu konuda.

    aslında bu oyuncu grubunu şl de görmeyi acaip istiyorum eli yüzü düzgün her takım delik deşik eder bunları o arenada. zaten şl ye katılacakları ilk yıl yabancı kuralında esneme olur. normal şartlarda bizim yonetim karşı çıkardı ''öyle olmaz biz isteyince olmuyor'' diye ama elimiz mahkum. ama lig için yine kemik en az 6 genç türk oyuncusuna muhtaçlar rotasyonda. tarık transferi bizim adımıza bu yüzden önemli zaten.

    biz sözümde ibne basına, şu yaş ortalaması galatasaray'da olsaydı, yok avrupanın en yaşlı bilmemne, yok galatasaray tarihinin en yaşlı bilmemne. dşye boy boy manşet yazarlardı. söz konusu fener oluncca ''diego süper transfer yea'' anca. yavşaklar sizi

    ayrıca kuyt haklıymış. bu yaş ortalaması hakkaten de fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösteriyormuş. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın