resim
Andrea Pirlo
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sampdoria
Yaş:45
Uyruk:İtalya
  • 353
    -----------------------------ufuk---------------------------

    sabri------------neill-------------servet----------ınsua

    -----------elano----------cana------------arda---------

    ---------------------------misimovic-----------------------

    ----------------baros----------batdal--------------------

    bu kadro ideal on bir başlığından. hullabaloo nick'li yazar 31 ağustos 2010'da, tam da o kabus sezonuna başlamak üzereyken bu entry'i girmiş: (bkz: #477663)

    olası pirlo transferi sonrası çizilen galatasaray on birleri de da tam bu on bire benziyor.

    selçuk - pirlo - melo - sneijder'li orta saha, tıpkı yukarıdaki elano - cana - arda - misimovic'li olanı gibi güzel duruyor ama gerçek hayat öyle değil işte. hepimizin çok beğendiği 11-12'deki engin - selçuk - melo - emre ve hatta elmander orta sahasından hamit - selçuk - melo - amrabat'a döndüğümüzde hamit'in zekası ve umut'un o dönemki yüksek pres gücü sayesinde kötü etkilenmesek de selçuk'un biraz formdan düşmesi ve umut'un yerine drogba'nın gelmesiyle orta saha gücümüzün nasıl düştüğünü hatırlayabiliriz. keza geçen sene mancini'nin bir türlü beğenilmese de yekta ve ceyhun'dan bu açığı kapatmak için yararlandığını da görebiliriz.

    tüm bunların dışında takımın burak ve umut'tan başka üst düzeyde oynayaybileceği kesin olan -umut da pek kesin değil gerçi- bir santraforunun olmadığını da düşünürsek bu yabancı sınırında pirlo'nun bize oldukça lüks kaçacağı kolayca görülebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın