• 191
    süper ligde geçen seneki arial font rezaletinin devam edip etmediğini hatırlatan formalar.

    ayrıca beyaz forma sadelikten ötürü çok eleştirilmiş ama biraz da forma reklamı olmadığı için öyle duruyor. ben beyazı, şortuyla birlikte beğendim. forma reklamı gelince daha güzel olacaktır.

    parçalı aynen kalacak yeni tasarım olmayacak diyorlar. bence saçma olmuş eğer öyle olmuşsa çünkü yine de bir iki ufak değişiklik yapılabilirdi. o zaman ne diye yeni forma grubu tasarlıyorsunuz?

    3 parçalı olan konusunda eh diyorum, kararsızım ama bununla beraber sanki o parçaların üzerindeki ince çizgiler gereksiz bir detay olmuş gibi geldi bana. oldum olası bu tarz ince detayları sevmem formadaki çizgiler net olmalı. böylesi hani sırf iş olsun diye konulmuş gibi gelir.

    mor forma bence gereksiz. renk algısı kişiden kişiye değişir. herkesin bir renkten aldığı duygu farklıdır. ama galatasaray takımının renkleri bellidir. turuncu ve gri belki siyah , kırmızı ve sarının yanına alternatif olabilir. mor formayla sahaya çıkan bir takımla bütünleşmem söz konusu olmuyor. keita falan demeyin şimdi. geçiniz...

    ayrıca bence formalarımızın en kötü özelliği arkasında futbolcu ismi yerindeki dev ülker yazısıdır. o nasıl bir çirkinliktir öyle? brezilya ligindeki her yerinden reklam fışkıran formaları hatırlatır. bir diğer çirkinlik iğrenç fontlu türk telekom reklamıydı neyse ondan kurtulduk, darısı ülker'e. hayır bu türk firmalarındaki font rezaleti gerçekten ilginç. o ülker yerinde bir nikon ya da ne bileyim samsung falan olsa o kadar kötü görünmezdi eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın