• 1709
    kamp günlüğü programı'nda bir gavat var. adını bilmiyorum, umrumda da değil. akşam akşam sinir krizleri geçirtiyordu bana.

    "mancini gitti bir başka italyan geldi. ne diye gönderdiniz o zaman?" diyerek iğrenç arabesk türk mentalitesini gösterdi. hemen bunun üstüne "eboue çok formdaydı, neden gönderiliyor?" ulan eboue mi formdaydı ? koca bir sezonu flu geçirdi. sen her izlediğin siyahiyi aynı zannediyorsun galiba sayın gavat. daha sonra konu fenerbahçe'ye geldi. "oo fener süper, her şey iyi planlanmış tıkır tıkır işliyor" dedi ve kapattı konuyu. diego geldi acaba takım kurgusunu bozar mı ? ne yapar ?, takımın yaş ortalaması çok yüksek vs vs. asla bunlardan bahsetmek yok. allahtan ahmet akcan birazcık olsun bunlardan bahsetti de cinnet geçirmedim tv karşısında.

    sözlükte ntvspor çok linç edildi şu ana kadar ama yine de izliyoruz yani. bu akşam bana bayağı battı. adamın cahilliğine veriyorum. halbuki ondan önce ercan taner'in programı vardı. kıymetli futbol yorumcuları var tabi ki kanalda ama şu beyaz tv ayarında herifleri çıkartmayın arkadaşım.

    edit: lami'ymiş gavatın adı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın