• 39
    kendisi ikinci nesil yazarmış daha önce rastlamamıştım nedense. kusura bakmasın kardeşim.

    ama bir entry girmiş ki allaaaaahımmmmm ggoooooollll diyerek kahkaha atarak okudum. yani entry nick uyumu dediğin böyle olur.

    uzatmadan entryi takdim edeyim;

    (bkz: #1525069)

    kardeşim güzelce kalbindeki grupları yazmış,
    porto, basel, biz ve apoel'in bulunduğu gruptan biz ve apoel'i bir üst tura çıkartmış,
    atletico, city, leverkusen ve bate'nin bulunduğu gruptan fantastik bir şekilde bate'yi çıkartmış,
    ondan sonra fener balından bir tutam kullanarak son 16'da bizi bate ile eşleştirmiş, elemişiz tabi bu muhteşem bate takımını çeyrek finale çıkmışız. aslında haketmişiz kupayı ama o da ne.
    fener balının tadından hoşlanan yazar kardeşim çeyrek finalde fantastik bir şekilde bizi aynı gruptan beraber çıktığımız ve 2. turda arsenal'ı eleyen apoel ile eşleştirmiş. e bate'yi eleyen takım apoel'e acır mı. basmışız kalayı.
    aa o da ne önce arsenal, schalke, sporting, steua'lı gruptan çıkan, daha sonra sırasıyla bayern*'i daha sonra chelsea'yi eleyen steua ile eşleşmişiz. e tabi artık dünya gücümüzü gördüğüne göre steua'ya içerde dışarda basarız o kesin.

    ve de son ve en büyük bomba olarak finalde, önce barcelona, juventus, liverpool ve salzburg'lu gruptan 2. tura çıkamadığı halde çeyrek finalde barcelona'yı, yarı finalde atletico'yu eleyen salzburg ile kapışıyoruz.

    normalde bana sorsan 2. tur oynamadan çeyrek final oynayan salzburg bizi affetmez. ama işte kardeşim o kadar fantastik ki;

    --- alıntı ---

    ve galatasaray şampiyonlar ligi şampiyonu.

    --- alıntı ---

    allaaaaaaaaaaahıııımmmmm gooooooooooooolllllllll.*

    kardeşim sen beni güldürdün allah seni ağlatmasın.

    edit: hâla gülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın