• 1
    evet dostlar bir çırpıda bir dolu efsane, öldürücü ikili aklıma geliyor. hatta ikililerin yanı sıra kusursuz diyebileceğim üçlüler de sayabilirim ancak zannedersem ben daha önce böyle bir hücum üçlüsü izlemedim ve açıkçası biraz heyecanlıyım.

    suarez: şu an dünyanın en iyi forveti, golcüsü, artık nasıl tanımlarsınız bilemiyorum ancak geçtiğimiz sezon ben verdiği katkıyı ve yaptığı olağanüstü şeyleri gördükten sonra onu messi ile ronaldo'nun hemen arkasındaki sıraya yerleştirmiş ve dünyanın en iyilerinden birisi demiştim kendisi için.

    neymar: her geçen gün biraz daha olgunlaşan, ütopik daha önce hiç görmediğimiz ve futbol seyircisinin ağzının suyunu akıtan hareketler yapabilen takımını sıkıştığı an o dardan çıkartma potansiyeline sahip dünyanın en yetenekli futbolcularından biri.

    ve messi.

    daha önce barcelona'da zlatan - messi - henry üçlüsünü izlemiştik, daha öncesinde eto'o'nun bitmediği dönemde ronaldinho - eto'o - larsson üçlüsünü izlemiştik, onun öncesinde rivaldo - kluivert - saviola üçlüsünü izlemiştik, ancak hiç bir saydığım üçlü bu üçlü kadar değerli, özel değildi.

    geçtiğimiz sezon, liverpool'luların öve öve bitiremediği sas ikilisinin* s'si artık barcelona'nın msn üçlüsünün s'si.

    bu üçlünün karşısına la liga'da çıkacak bir başka üçlü ise ronaldo - bale - ?** üçlüsü olacak ki o da efsanevi bir başka üçlü olacak.

    inşallah bu sezon bir şekilde barcelona'yı arena'da ağırlar, messi'yi çıplak gözle izler, neymar'ı doyasıya ıslıklar, suarez'e de artık chedjou'nun falan tadına baktırtırız.

    son olarak bulduğum salak üçlü isminden* ötürü, sizlerden özür diler ve yazımı şöyle tamamlarım.

    yılmaz'ı msn'den sileceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın