• 1265
    2014 - 2015 şampiyonlar ligi sezonunda 1. torbadan çekerek eşleşmeyi deliler gibi istediğim takımdır.

    geçtiğimiz iki senede yıldıza, büyük takımlara doyduk. ronaldo'nun vücut hatlarını ezberledik. o kadar sık gelmeye başladı ki türkiye'ye, adanalı olanın tiz sesiyle ağlaması artık sıktı. ferguson'ı emekliliğinden önce ağırladık, mourinho atatürk'ten taksiye binse "cendere yolu'nun altına gideceğiz, tem'den gidelim köprü altında ineceğim" der vs vs.

    açıkçası ispanya'ya gidecek fırsatımız ve durumumuz olmadı bu yaşımıza kadar. haliyle de messi'yi canlı canlı henüz göremedik. bundan 5 6 sene sonra bu adamın götü göbeği yağ bağlayınca da eski tadı vermez. hazır messi zirve yapmışken, canlı canlı kendisini izleyebilmeyi çok ama çok istiyorum. ayrıca alınacak küçük bir intikam da söz konusu. kalbim temizdir, allah'ın izniyle bu sene eşleşelim şunlarla da şu adamı canlı canlı bir izleyebilelim.

    bu arada farklı renklere gönül veren dostlarımız da üzülmesinler, galatasaray'ın maçlarını salı günleri açık kanaldan izleyebilirler. çarşamba günü olursa da mehmet ali erbil ile eyvah düşüyorum'u izlerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın