resim
Bahattin Duran
Görev:Hakem
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 9
    yalan değil cüneyt çakır'a çok laf etmişimdir. hakemlik tarzı (özellikle kariyerinin başında) benim beğendiğim bir tarz değildi. daha ziyade ne şiş yansın ne kebap anlayışına dayalı, oyunu çok kesen hakemliği genelde ev sahibi takımların karşısında tempo artırmak isteyen takımların zararına oluyordu. ancak bunlar teknik ayrıntılar ve zamanla bazı alışkanlıklarını, gördüğü büyük destekle bırakmayı başardı cüneyt çakır.

    2014 dünya kupasında ise şu ana dek görev yapan hakem trioları arasında en iyilerinden birisi bana kalırsa cüneyt çakır-bahattin duran-tarık ongun'du. bu nedenle bir tebriği hak ediyorlar. bu arada yardımcı hakemlerin orta hakem için ne derece önemli olduğunu da görmüş olduk. birbiriyle iyi anlaşan, dahası birbirine çok güvenen bir ekip olunca orta hakemin kafasında kanatlardaki faul vb. pozisyonlar ve ofsayt gibi kritik kararlar fazla sorun teşkil etmiyor. böylece orta hakem de görevini daha rahat ve başarılı bir şekilde icra edebiliyor.

    cüneyt çakır dünyanın en iyi birkaç hakeminden birisi mi hala şüphelerim var kat ettiği mesafeye rağmen ancak takip ettiğim kadarıyla tarık ongun ve bahattin duran ikilisi dünyanın en iyi yardımcı hakemleri arasında.

    tebrikler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın