resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6191
    öncelikle aysal'ın belirttiği 20 milyon euro'ya serbest kalır yazılı sözleşmeyi görmem lazım, belki aysal yol yapıyor satmak için? belki de öyle bir madde yok, aysal 20'yi getirene sneijder'i veririm demek istiyor?

    bir de sneijder 2014 dünya kupası'nda öyle muhteşem bir futbol oynamadı, hollanda'nın grup maçlarında sahada yoktu neredeyse... açın kayıtları izleyin. son 16 maçı olan meksika maçında sert bir şutla attığı gol ve neticesinde dönen bir maç var. sadece çeyrek final maçında etkili bir oyunu vardı diyebiliriz. galatasaray'da geçen sezon gösterdiği performansın yarısını gösteremedi bence dünya kupasında...

    sneijder'i van gaal dışında kimse bu performansı ve yaşıyla, üstüne üstlük 20 milyon euro vererek almaz. van gaal de ille isterse, manu tatava yapmaz, basar parayı.

    lakin sneijder gitmek ister mi, ondan emin değilim. bence %49 gider, %51 gitmez. umarım da hiçbir yere gitmeden futbolu galatasaray'da bırakır.

    peşinen edit: bence sneijder'in sırf ismi bile en az 20 milyon euro yapar.

    edit2: bu adamın takımdan ayrılma ihtimalini konuşmayı bile can sıkıcı buluyorum amk. https://t.co/3uI3BMmpWQ

    mecburi edit3: belki de 20 milyon euro'ya çoktan satıldı. o yüzden 20-25 muhabbeti havada kalır. ihtimal bunlar hep, anayasada yazan maddeler değil. kasmayın bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın