• 21
    bu muhteşem organizasyona katılabilmek benim için büyük bir onur olacaktı. fakat maalesef bu zevkten mahrum kalacağım. istanbul'da yaşayıp böylesine güzel bir organizasyona katılayaman kişi gerçekten büyük bir eksiklik hissedecektir eminim. ne yapalım demekten başka çarem yok sanırım. yine de teknik direktörümüz harrycool takımın kamp sürecini bir hafta daha uzatıp 2 ağustos ya da 3 ağustos gibi bir tarihe çekebilirse gayet sevindirici bir haber olur. iş bu ki büyük bir mutluluk ile hazırlık maçında oynayabilmem için ilk 7'yi zorlayabilirim. yine de hocamın takdiridir. kampa katılamadığım için üzgünüm. ağustos ve özellikle ilk haftasında halısaha maçı yapılınca çok daha zevkli oluyormuş. isviçreli bilim adamları söylemişti bunu. bu da kulağınıza küpe olsun demek isterim.

    son olarak; yani bir de harrycool'un ağustos ayında bizle birlikte olma ihtimali olamayabilir. bu sebeple benim 1 haftalık kamp uzatma isteğim otomatik olarak askıya alınır. karşılaşmış olduğum bu aksilik sonucunda kulüp başkanı sayın gs ve futbol şube sorumlusu sayın hagi'den bir istirhamım olacak.
    sayın başkan, ve saygıdeğer hagi, ne yapın ne edin bu organizasyonun ikinci ayağı olan ağustos fikstürünü de çekiverin. zeytin kupasında oynamak istiyorum. yeni transfer olarak değil. renklere aşık bir meczup olarak.

    artık bu kadar güzel lafa birşeyler kıpırdayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın