resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3668
    adamla bbc röportaj yapmış. o da her düzgün insana yaraşır şekilde bizim ve yeni hocamız prandelli'nin hakkında olumlu, güzel yorumlar yapmış. sözlük yazarlarından bazıları da bu röportajı okumuş, mancini'ye teşekkür ediyorlar, güzel insanlığını gösterdi diyorlar.

    ama öyle hazımsızlar var ki buradan bile adama ve başkana vurmaya çalışıyor. arkamızdan kötü konuşmayan hocaları saymış:

    kalli dediğin adam bitime altı hafta kala sağlık sorunları nedeniyle almanya'ya gitmiş bir adam. sevdiğimden "kaçmış" ifadesini kullanmadım da bu adam hâlâ utanmadan arkamızdan mı sövecek?

    skibbe sövmeye belki de en çok hakkı olan, ne de olsa adamı ligin ortasında kovduk. yine de adamı kovduğumuzda ligde beşinci sıradayız. her şeye rağmen teşekkür edelim, sövmemiş.

    rijkaard bir sene eline dönemin şartlarıyla çok iyi imkânlar verildiği halde takımı üçüncü yapmış. sabredip kalsın demişiz, muhteşem kadro planlamasıyla hayatımızın en kötü sezonunu geçirmişiz. bence arkasından söven biz olmadığımızdan şanslı.

    hagi'den bahsetme gereği duymuyorum. hagi bizim efsanemizdir. bir galatasaray efsanesi bence takımının arkasından sövmez. yoksa söver mi?

    bülent ünder'e de buradan kucak dolusu teşekkürler. o da sövmedi...

    neticede mancini -bence ayıp ettiğimiz- güzel bir insandır. hazımsızlar çirkindir. güce tapanlar çirkindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın