resim
Cláudio André Mergen Taffarel
Görev:Kaleci Antrenörü
Takım:Liverpool
Yaş:58
Uyruk:Brezilya
  • 468
    prandelli'nin eski öğrencisi, bizim efsanemiz. prandelli transferinde payı olduğunu düşünüyorum. ujfa ile birlikte fikir birliğine varmış olabilirler. bu kez ünal aysal'ın futbolun içinden gelen ve tecrübesi çok fazla olan iki isimden görüş alma ihtimali yüksek.

    taffarel, galatasarayın iyi gününü de kaosunu da bilen bi insan. ujfa'da 2 sezonda yeteri kadar tanımıştır galatasarayı. hoca arayışı içinde, düşündükleri gibi gerçekten faydalı olabilecek bi isim olarak prandelli ismine yoğunlaştılarsa, takımı tanıyan ve kulübü çok iyi bilen bi insan olarak bu ismi kulislerde konuşmuşlarsa, taraftar prandelli'ye ısınmakta çok haklı.

    oyun tarzının maksimum verim üzerine olması, iletişiminin kuvvetli olması ve söylendiği gibi his takımı yaratabilecek bi adam olması, özellikle taffarel'in ve ujfalusi'nin galatasaraya uygun olarak düşünmesine yeter de artar bile. şayet böyleyse, gerçekten futbolun içinde olacağımız bi sezon olacak. geçtiğimiz sezon, saha içindeki ruhsuz oyun hepimizin canını sıkmıştı. bi nebze olsun, bu sezon futbolun içinde keyif alabileceğimiz bi takım yaratabilir gibi geliyor bana.

    en güzel yanı da, futbolun içinden ve kulübü tanıyan ujfa ve taffarel gibi iki muazzam kaliteli futbol adamının, prandelli'ye çok yardımı olacağı.

    http://www.milliyet.com.tr/...1908004-skorerhaber/

    ayrıca şöyle bi de şöyle bi haber var,

    --- alıntı ---

    italyan futbol otoriteleri, prandelli'nin bir sistem adamı olmadığını özellikle vurguluyor. tecrübeli hoca galatasaray'da nasıl bir dizilişle oynayacağına da karar vermedi. 11 temmuz'da başlayacak avusturya kampı nispeten belirleyici olacak. ancak 4-2-3-1 düzeninin şu an için ön plana çıktığı da gelen haberler arasında.

    galatasaraylı futbolcular hakkında tomas ujfalusi'den telefonla bilgi alan cesare prandelli, en çok semih kaya'yı merak etti. partneri ujfa'nın tecrübesiyle a takımda kalıcı hale gelen semih hakkında övgü dolu sözler duyan italyan hoca, genç stoperle tanışmak için sabırsızlanıyor. prandelli ayrıca avrupa maçlarında yakından takip ettiği, özellikle juventus sınavlarında beğendiği selçuk inan'a da farklı bir rol vermeye hazırlanıyor.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın