• 213
    önümüzdeki sene çıkartabileceğimiz en ideal kadro bana kalırsa: muslera / veysel*-semih-yabancıstoper-tarık / selçuk-melo / olcan-sneijder-bruma** / burak.

    (bkz: #1517557)

    forvet transferi kanata yardıracak bir isim olsun derken bruma'yı yedeğe çekerek bunu söyledik. türkiye ligi standartları için bruma ve olcan yeterlidir ama garanti iş yapmak zorundayız. şu kadroda soru işareti bırakacak tek isim veysel'dir. güvenebilir miyiz? güvenemez miyiz?

    * savunmada mutlaka iyi bir yabancı stopere ihtiyacımız var; olmazsa olmaz. dört tane yerli savunmadan oluşan kadrolar yazanlar oluyor ki sahaya çıkmadan sonuç bellidir, böyle fanteziye gerek yok. üstesinden gelebilecek iki yerli akla gelebilir; ömer toprak, serdar taşçı. yeterliler midir? diyelim yeterli; bu transferi yapabilme şansımız nedir?

    * sneijder'in yanlarında dört tane çok iyi oyuncuya ihtiyaç var. olcan ve bruma bu seviyede. ama dediğim gibi sola mutlaka hafiften golcü bir isim almamız gerekiyor. jeremy menez bonservissiz milan'a gitti. böyle bir isim bulabiliriz kanaatindeyim. ambarat'a ihtiyacımız da yok, bir daha şans vermeye gerek de. bruma, aydın ve emrah başsan kenarda görev bekleyen isimler olmalı. yeri gelir hamit dahi sağ önde düşünülebilir.

    * hakan'ın da varlığını düşünürsek alınacak yabancı stoper, semih, gökhan ve chedjou yeterlidir. chedjou'nin transferi konuşuluyor; serseri mayın gibi hareket etse de dany'e yedek kulübesinde güvenebiliriz. zan'ın durumu nedir bilemiyorum. eğer seneye olmama durumu varsa uğur demirok buraya düşünülebilir.

    velhasıl kelam ilk on birimizde muslera-yeni bir stoper-melo-sneijder-kanat forvet olması gereken yabancılardır; kalırsa chedjou, kalmazsa dany, telles ve bruma yedekteki üçlü olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın