• 283
    20 haziran tarihi. aklıma takılıp duruyor.

    neden 20 haziran?
    çünkü ilk katliam.

    öldürelim de otorite olalım diyenlerin cumhurbaşkanı adayı çıkarmalarından sonra hatırlanması gereken o tarih yerine cumhuraşkanı adaylarının şike sürecinde fenerbahçeyle geçilen makara videosu paylaşılıyor ve bunun adı özgürlük oluyor. düşünce özgürlüğü.

    tarih boyunca bir tane bile bayrağa, devlete, hepsini geçtim beyliğe bile sahip olmamış, bağımsızlık düşüncesi kendilerine aşılanmasa akıllarından geçmeyecek insanlar, yıllarca türk halkıyla birlikte yaşamış, savaşlarda omuz omuza can vermiş kürt halkının okumamış, kandırılmaya müsait kısmını "özgür olacaz, bayrağımız olacak, yeter artık türkiyeye" denilerek dağlara çıkarmışlardır.

    20 haziran 1987' de ilk eylem olarak mardinin ömerli ilçesindeki pınarcık köyünde o katliamı yapanları da, o katliama göz çanak tutanları da, uzaktan görüp alkışlayanları da...

    hepsine burdan selam olsun.
    bir de bunu sevimlileştirip şike muhabbetiyle buralara taşıyabilmek de ayrı bir mesele tabi ki.

    cumhurbaşkanlığı seçiminde eğer varsa abdullah öcalan' ın vekili selahattin demirtaş' a oy atacaklar, 100 oyu olasa 100 oyunu da atacak olanlar vardı, gitsinler atsınlar. seçim pusulasını koydukları zarfa da şu resmi çıkarıp koysunlar.

    http://www.topragizbiz.com/...mages/pinarcikka.jpg

    hayalî kürdistana başkent yapmak istediğiniz diyarbakır, büyük türkmen beği uzun hasan'ın şehridir. don kişotlar'ın başkenti olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın