resim
Neymar da Silva Santos Júnior
Takım:Al-Hilal
Mevki:Sol Kanat
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 250
    4 temmuz 2014 brezilya kolombiya maçıgözüyle izleyenler görmüş olacaklar ki maça rakibine dalmaya yönelik gelen kolombiya değil, hakemler yıldızları korumalı ehüehü diyen şerefsiz scolari'nin talimatıyla paulinho ve fernandinho idi. maç başından itibaren james rodriguez'in resmen anasını ağlattılar. bu iki adi herifin ona yaptığı faullerin hepsi de şiddetli, darbeli faullerdi. bunun devam etmesinin de tek sebebi maç boyunca bu sertliğe izin veren eyyamcı hakemdir.

    taç çizgisine yakın bir yerde yine fernandinho'nun bütün vücuduyla sert bir şekilde james'e daldığı pozisyondan sonra zuniga sinirlenip hulk'a dalmıştır. bir pozisyonda da teofilo david luiz yardırıp giderken ayağını gereksiz sallamış ve luiz'e teması dahi olmamıştır.

    maçın uzatmalarında son dakikası. maç boyunca doğranmış, dövülmüş bir kolombiya 1 dakika sonra dünya kupasında veda edecekken zuniga'nın sert müdahalesi geldi. zuniga her ne kadar topla arasına giren neymar'dan ayağını sakınmaya çalışsa da kaval kemiği ve dizi ile çok sert bir müdahalede bulundu. akabinde de neymar sakatlandı.

    şunu net söyleyebilirim ki, bu turnuvanın en güzel ve en sempatik takımı olan kolombiya, scolari ve hakeme rağmen yine iyi dayanmıştır. neymar'ı sakatlayan da işte bu scolari'nin şerefsiz taktiği ile hakemin eyyamından başka bir şey değil.

    ek olarak;

    https://twitter.com/...s/485369841759834112
App Store'dan indirin Google Play'den alın