• 771
    http://www.galatasaray.org/...ayan/haber/20573.php

    sevgili kaptan;

    vedalardan nefret ederim, ben bunu bir veda olarak algılamayacağım. ben vedaları seven bir adam değilim. sevdiğim bir çok kişiye veda etmek zorunda kaldım bana zor gelir sana veda etmek. sadece kariyerin açısından bir sıçrama noktası olarak düşünüyorum.
    sen bizim kalbimizde müstesna bir yerdesin canım benim. sana her ne kadar kötü söz söyleyen olduysa bile benim gibi bir çok basketbol ve galatasaray sevdalısı insan sana asla kötü tek bir söz bile etmedi. her zaman sana inandık, güvendik. şükürler olsun ki sen bizi asla yanıltmadın sevgili ışıl.

    şu satırları sana yazmak en son isteğimdi. keşke hiç gitmesen hep bizimle kalsan ne kadar isterdim bunu bilemezsin. sana aslanımda o buket çiçeği verirken sözlerimi hatırlarsın belki " bir hagi'nin , bir de senin gidişine üzüldüm kaptan. bırakma bizi" demiştim. biliyorum senin elinde değildi gidip, gitmeme kararı ama keşke imkanları son raddesine kadar zorlasaydın be kızım.

    çok sevdik biz seni. her maç o pota arkasına geçtiğimde gözlerimin ikinci aradığı oyuncu sensin (ilki esra ablan * yalan yok :) ) ne zaman ki senin o topla oyun kurduğunu görüyorum içim rahatlıyor tamam diyorum ışıl varsa sorun yok. bende senin gibi eski bir basketbol oyuncusuyum yıllarca bende senin gibi o parkelerde ter döktüm. binlerce bayan basketbol maçı seyrettim ama türkiye'de son belki de 10 yılın en iyi oyun kurucusu sensin ve şanslıyım ki bu gözler seni parçalı altında gördü.

    sen nasıl desem bir erkeğin yıllarca yana yakıla aradığı ve hiç ummadığı bir anda bulduğu aşk gibisin bizim için. küme düşen bir takımdan avrupa şampiyonluğuna uzanan uzun yolun baş kahramanlarındansın.

    şimdi seni o soğuk diyarlara rusya'ya yolluyoruz canım. içimiz buruk. çoğumuz kardeşini, arkadaşını, sevgilisini kaybetmiş hissine kapılıyor. keza ben seni hep kız kardeşime benzettim ve hep seni küçük kız kardeşim yerine koydum. şimdi sen gidince sanki kız kardeşim yurt dışına master yapmaya gidiyormuş hissi kapladı içimi. bu nerden çıktı diye sorma öyle hissettim söyledim.

    seni orada her maç takip etmeye çalışacağım ışıl'cım. yine annemin seni televizyondan izleyip sana bücürüm, sarı kızım benim demesi için de elimden gelen her şeyi yapacağım biraz zor olacak ama zoru başarmak bizim işimiz biz galatasaray'lıyız. hatta mümkün olursa ilk maçına gelip orada seni desteklemek imzaladığın beyaz asaletin yeter atkısını açmak istiyorum. çok manidar olacak evet ama gerçekten senin orada asaletin yeter canım.

    şimdi sen gidiyorsun, ama temelli değil okulu bitince geri dönecek öğrenci gibi düşünüyorum. o okuldan mezun olup geleceksin ve daha çok başarılar kazanacağız beraber.

    sen hep mutlu ol emi gözümün nuru kardeşim. biz buradayız seni bekliyoruz nice zaferler için yeniden. belki geri döndüğünde buralarda olamayız ama emin ol kalbimiz hep seninle. edilecek her dua senin başarıların için canım.

    mutlu ol kaptan. çok seviyoruz seni. bizi hiç unutma. biz seni hiç bir zaman unutmayacağız.

    sevgiler canım.

    yapma hayrettin
App Store'dan indirin Google Play'den alın