resim
Michael Tarnat
Görev:Gençlik Gelişim Bölüm Müdürü
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Almanya
  • 2
    "tanne" yani "çam" lakabli süper solak. son 5 sezon hannover 96 icin oynadiktan sonra, bir sene daha oynamak istemesine karsin, kulübü mukavelesini uzatmadi, ve tarnat kariyerini noktalamak zorunda kaldi. ancak, olayin farkli bir boyutu var;

    aylar önce tarnat, teknik direktör ve menajer olan dieter hecking'e bir yil daha oynamak istedigini söyler. hecking, "bakariz" tadinda cevap verir, ama kilini kipirdatmaz. gel gelelim, sezonun 33. haftasinda, hannover'in kendi sahasinda wolfsburg'a karsi sezonun son macina cikacaktir. mac baslamadan 4 saat önce hecking tarnat'a "bugün oynuyorsun, ama yeni sezon icin seni kadroda düsünmüyoruz" der, ve tarnat 5 yil hizmet ettigi hannover'e son macina cikar, ancak kendi seyircisi önünde ne bir demet cicek ile kendisine tesekkür edilir, ne de seyirciler sevilen oyuncunun kariyerindeki son macina ciktiginin farkindadir.

    hannover'i terk edecek olan fahrenhorstve krebs'e, ki bunlarin kariyeri michael tarnat'in kariyeriyle kiyaslanamaz bile, kulüp ayni macta resmi olarak taraftar önünde ciceklerle veda eder.

    macin 58. dakikasinda ise hecking tarnat'i oyundan alir, ama tarnat hecking ile tokalasmaz.

    bütün almanya hem fikirdir, bu adam böyle bir vedayi hak etmedi, taraftar ve takim arkadaslari bunun üzerine hecking'i elestirirler.

    hatta son hafta macinda hannover'in golünü atan sergio pinto, yedek kulübesinden bir tarnat formasini alir ve tribünlere gösterir, takim arkadasini onore etmek, ve ayni zamanda teknik direktör ve menajeri elestirmek icin. buyrun resmi: http://www.da-imnetz.de/...a-tarnat-klein.9.jpg

    kisacasi, büyük kariyerinin sonunda büyük vefasizlik gören bir oyuncudur kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın