resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Almanya
  • 108
    galatasaray takımının 96-00 yılları arasında belli bir sistemi vardı fatim terim ile birlikte. ileride basan ve dinamo gibi çalışan bir takım. rakiplere rahat nefes aldırmazdık. sonra lucescu geldi, sistemi değiştirdi. garantici bir oyun ve yemeyeyim de nasıl olsa atarım felsefesi ve bu da gayet işe yaradı.

    sonra bişey oldu takıma fatih terim ikinci kez geldi ne oynattığı belli olmadı. ondan sonra gelen teknik direktörler hep kısa süreli çalıştı zaten. fatih terim'i 3. döneminde başarılı gibi görünsek de futbol felsefesi adına ne yaptığımız belli değildi. sonra mancini, sürekli bir şeyler denedi ama başarılı olamadı.

    ispanyolların tiki takası, italyan defansı, ingiliz futbolu ve bundesliga. sahip oldukları bir ekol var ve bir şekilde başarılı oluyor bu ligdeki takımlar. biz günü kurtarma çabasıyla hiçbir altyapı oluşturamadık maalesef. eğer thomas tuchel gelirse ve kimyamız uyuşursa kendisine zaman vermemiz gerekiyor. bir futbol sisteminden daha çok bir ekol yaratmasını istiyorum. avrupa'ya çıktığımızda evet işte galatasaray budur ve b yönleri çok tehlikelidir diyebilmeli rakipler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın