resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Almanya
  • 104
    ilk olarak hakkında yapılan şu saçma salak yorumları okuduktan sonra okuduktan sonra görüldüğü üzere taraftarlar da bu boktan sistemin parçası. zerre siklememek lazım böyle eleştirileri.

    diyorlar ki ligi tanımıyormuş. lan bu bi kere avantaj bu adam için. bu ligi tanısa bu lige oynatmaya çalışır takımı. bu lige oynanan oyunla da bi gıdım ileri gidemezsin. üstelik hiç yapmadığı şeyleri yapmaya çalışacak. başarısız olacak öyle. ama ligi tanımadığı için almanya'da başarılı olduğu şeyleri yapmaya çalışacak.

    galatasaray sistemi değiştirmeye çalışıyor. taa skibbe'den beri. bunun için de referansı en sağlam adamlardan biri tuchel.

    ben galatasaray ve tuchel'in birbirine çok iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum. inşallah anlaşırız. ilk önce şu dar fikirlileri değiştirir.

    bu adamı abdullah avcı'ya benzetene laf demek istemiyorum. alakaları yok.
    hamza hamzaoğlu çok daha yakın.

    tugay, hakan, hagi diyenlere de sadec gülüyorum. yedek kulübesinde kaybolmuş tugay, yorumculukta bile tutunamamış hakan. sürekli bam oynatıp kötü sonuçtan sonra bu takımı ben kurmadım diyen hagi. he amk çok güzel mantık. yaşı her genç olan mourinho aslında ama elinden tutan yok hee.
App Store'dan indirin Google Play'den alın