• 798
    (bkz: #1509602)

    beni çok sinirlendiren bir şeyler yazmış. tuchel'e böyle sert çıkıp sonra da yılmaz vural'ın gelmesini umması diliyorum ki şakadır ama şakası bile kötü.

    bir kere şurada yazdıkları, kendisinin de içinde bulunduğu galatasaray taraftarının kin kustuğu medyanın, o "iğrenç futbol kamuoyunun" kendisine ezberlettiği zırvalardan başka bir şey değildir. bu ülkenin gerçeklerinden falan bahsetmiş, arkadaş sokarım ben öyle gerçeklere. "sabretmekten bıktım" diye örnek verdiği skibbe'nin ligin 5. haftasında yardımcılarını kovan kimdi? rijkaard'ın ilk senesinin sonunda en iyi oyuncularını satıp, taşak geçtiğimiz bam ile total futbol oyna diyen kimdi? mancini'ye daha geldiği an sadece terim'in peşinden geldi diye yakasını bırakmayan, kin tutan kimdi? galatasaray'ın kendi iç dinamikleri; yönetimi ve taraftarı bizim o iğrenç diye nitelendirdiğimiz futbol kamuoyuna, medyaya ne kadar karşı koydu? bu adamların hepsi başarısız olarak değerlendirilebilir, buna zerre itirazım yok. fakat biz sabretmek derken kendimizi kandırmaktan, kavramların içini boşaltmaktan başka hiçbir şey yapmıyoruz güzel kardeşim. biz de o iğrenç futbol kamuoyunun birer parçasıyız sadece. bu ülkede rijkaard'lar, del bosque'ler, aragones'ler, hiddink'ler, mancini'ler çiğ çiğ yendi. "hoca değil, futboldan anlamıyor" diye kıçına teneke bağlandı. peki ne var bu bir siki doğru olmayan ülkesinde? nedir bu dünyanın en büyük kupalarını kazanmış adamları buraya gelince bu hale getiren. biz bu adamlar başarısız olunca kıçına teneke bağlayıp gönderiyoruz da, biri de çıkıp demiyor ki "amına koyayim niye bizde olmuyor bu iş, sorun bizde mi acaba?" diye. bu adamlardan yönetiminin, taraftarının tam desteğini arkasına alıp iki sezon çalışabilen var mı? yok. e peki biz kime sabrettik o zaman, kime destek olduk? kendimizi kandırıyoruz abi.

    daha yeni değerlerimiz uğruna şampiyonluğu gözden çıkarmış bir kulübün taraftarı, "ben 4. yıldız ve avrupa'da başarı istiyorum; sistem falan istemem yılmaz vural, hikmet karaman gelsin" diyorsa biz bi yerlerde hata yapıyoruz. bizim medyanın kuklası olmuşuz. yapma abi, bari sen yapma. "ben destek olurum ama federasyon, hakem, medya..." deme. biz galatasaray'ız. gerçek anlamıyla yönetim ve taraftar böyle yürekli hocaların arkasında dursun hepsini s.keriz. ben sana garanti veriyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın