resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Almanya
  • 101
    türk teknik direktör almayacaksak,benim takımda görmek istediğim tek aday thomas tuchel. kendisini tanımam etmem ama videolardan çok hırslı,başarıya aç biri olarak gözüme çarptı.

    gelelim 4.yıldıza. geçen sene takımımızın hem 2.lik hem de türkiye kupasını almasında mancini'nin etkisi olduğunu düşünmüyorum. takımımız,özellikle yabancı oyuncularımız şampiyonlar ligini ve kupayı çok istedikleri için bu gerçekleşti. yani takım isterse ki istiyor,bunu futbolcularımzın röportajlarından anlayabiliyoruz. o 4.yıldız bu sene gelecektir. mancini'nin son maçlarda yaptığı tek doğru şey aynı on bir de ısrar etmesiydi. kısacası herşey futbolcularda bitiyor.thomas tuchel önderliğinde bu seneyi kazasız belasız atlatırsak önümüzdeki senelerde daha genç bir takımla,özlediğimiz hücum presle beraber başarılar arka arkaya gelecektir. * * *

    adaylar arasında ismi geçen mustafa denizli,ottmar hitzfeld,dick advocaat ve diğerleri nedense benim gözümde hep soru işareti. bir türlü içime sindiremedim bu isimleri. bir ihtimal eric gerets olabilir.oynattığı sistem takıma uyumlu çünkü. onun dışında en büyük adayım thomas tuchel.umarım en kısa zamanda gelir de transfer planlamısını yapar ve biz de transfersizlikten ölüp gebermeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın