• 99
    bu kararı eleştirenler 'sahalarında kupa kaldırdığımın çocuklarıı, gömelim onları yine parkeye'' kafasında olanlar en hafif tabirle futbol taraftarı olup çok sıkıldığı şu son günlerde basket'e sarmış maç sonuçlarına arada bir resmi siteden bakan taraftarlardır. 3 basketçi say desen hido, jordan derler en fazla.

    ama şu bilinmelidir ki; futbol ve basket çok farklı sporlar, hakem bir futbol müsabakasını % 30 etkilerse, baskette en az %60 etkiler. iki takımın da faul vardı diye hakeme itiraz edebileceği bir spor bu kısacası. ve hakem ataması gibi hassas bir konuda da şike tapelerinde boy boy adı geçen ve serinin 2. maçını elleriyle fener'e takdim etmiş bir hakem söz konusu. ayrıca galatasaray hönk dese 2 maç seyircisiz ceza verip aynılarını/benzerlerini fener yapınca 3 maymun'u oynayan federasyon da mevcut.

    bakın daha oradaki can güvenliği kısmına değinmedim bile. siz inanıyor musunuz ki biz oradan şampiyon çıksak bir tane sporcumuzun yönetici ve teknik heyetimizin saçına zarar gelmeden çıkabileceğini? işte o yüzden bu maçın bu şartlar altında oynanması intihar olurdu göz göre göre.

    ama yönetim hafta boyu sosyal medyadan ve demeçlerle en azından seyircisiz maç baskısını yaptı. federasyonun sessiz kalması sonucunda da bu karar gayet yerindedir ve taşı gediğine koymuş durumdadır galatasaray yönetimi.

    uygun ortam, şartlar, yönetimler ve federasyonlar olsun, şampiyonluk maçında gerekirse 100-30 yenilmeyi bile kabul ederim. ama bu şartlar altında oynanan maçta yediğimiz her sayı , her faul steps kararı batar bana. oyuncumuza atılan her çakmak kudurtur ekran başında. bu aynı adamlar süper finalde kaybedip benzinlik yakan adamlar he unutmayın.

    edit:imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın