• 75
    galatasaray erkek basketbol takımı'nın hakkının korunup can güvenliğinin sağlanamadığı bir ortamda pek tabi alınması gereken karar. gönül isterdi ki adil bir ortam sağlanıp sonucu sadece sahadaki 10 adamın performansı belirleyebilseydi, küme düşenler dahil bir lig dolusu takımın 9-10 aylık emeği bu şekilde gölgelenmeseydi ama; zaten herkesin malumu olan spor camiasındaki "etkinliği"(!) şike soruşturması kapsamında ortaya çıkan delillerle belgelenmiş olan, üstelik sürecin başlarında düşman olmasına rağmen ilerleyen süreçte çıkarlarının uyuşması sonucu "kader ortağı" olduğu iktidarın desteği ve kollamalarıyla iyice arsızlaşan aziz yıldırım'a karşı ne yazık ki mümkün olamamıştır.

    ayrıca ilk andan itibaren medya yoluyla yapılan sulandırma, farklı algılar yaratma, hatta neredeyse bok atma çabalarına bakılırsa; sanırım benim gördüğümden çok daha büyük anlam ve öneme sahip bir karardır. kısa vadede galatasaray'a bir kupa, belki biraz da para kaybettirecek ama umarım türk sporuna uzun vadede çok fazla şeyler kazandıracaktır.

    tabi yüzüne her tükürüldüğünde yarabbi şükür diyen kösele suratlılar gereğini yapmaları için kendilerine atılan bu gollük pası da ziyan etmezse...
App Store'dan indirin Google Play'den alın