• 74
    tartışılan şeylere bak. yok seyircisi yok şikecisi, yok maça çıkmaması. ulan okadar boktan bir rekabet ki kimin şampiyon olduğunu bile belirleyemiyoruz. çok sıktı bu iş. beyler yok mu aklı selim insan şu türkiyede. ulan spor nerelere geliyor ülke meselesi oluyor. spor lan bu, tamam paralar dönüyoru da, spor sonuç olarak. tamam bizim rengimiz. tamam bizim bayrağımız. ne diyeyim, sözüm hem bize, hem fb'ye, tff, tbf, sporla ilgilenip şu yazıyı gören herkese. ortalığın mına goydunuz beyler. büyük ülkeyiz ya.

    basketbol rengimiz olsada pek alakam değil. ancak şu durum futbol da play offlarda oldu 2013'te yenen şampiyondu, o sene hakkımız yendi. normal sezon da şampiyonduk. play off çıktı son maça kaldı. eğer çıkıp kaybetseydik son maçta şampiyonluk gitseydi. ne stadı yakardım, ne polis kovalardım, ne taşkınlık yapardım. yapacak birşey yok canın sağolsun galatasaray derdim evime dönerdim. ha basketbol ha futbol diyenler için, çok mu zor lan bunu yapmak ?

    istediğiniz kadar ofsaytlayabilirsiniz. gram ilgilenmiyorum kimin şampiyon olduğuyla. galatasaraylılığımı sorgulayabilirsiniz. böyle spor olmaz olsun. at koşturuyoruz sanki taraftarlar jokey, bırakın sporu sporcu yapsın. holigan olmadan destekle takımını ulan yine bağır çağır ama zarar vermeyin kimseye. desemde ülkemizde hiç bir zaman öyle olmadı, olmayacakta 38 sene sonra 60 yaşına gelicem, %99 yine aynı boktan muhabbet. ulan otur maçını izle rekabetse sahada takımın yapsın rekabeti. ne desek boş boş bizim ülkemizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın