• 45
    almanya yendiği kadar portekiz de biraz kendi hatalarının kurbanı oldu. almanya'nın sarı pipi kılıklı götü yere yakın yetenekleri daha profesyonel bir rakip karşısında zorlanacağının sinyallerini verdi. özellikle de götze=hajrovic idi bu maç itibariyle.

    her futbolsever bir maçın karşısına birtakım beklentilerle oturur, benim bu maçtan beklentim de klose'nin oynayıp gol atması, rekoru kırmasıydı fakat joachim löw denen sümük yiyici hıyar ağası fark açılmasına rağmen mal mal değişiklikler yapıp benim kahramanımı ısrarla oynatmadı be benden ana avrat çok ağır küfürler yedi. benim hayal gücümde bu maç 5-0 bitti ve gollerden sonuncusu oyuna sonradan giren klose'den geldi :(

    eski kafa futbol izleyicileri yerel lig veya avrupa kupalarından ziyade dünya kupalarına daha bir önem verirler, ben de öyleyim. o yüzden yerel turnuvalarda veya devler liginde coşsalar da şimdilik ikişer dünya kupasında da üçün birini almış olan cristiano ronaldo ve lionel messi yerine oynadığı her uluslararası turnuvaya damga vurmuş, sessizce işini yapan, dürüst, yetenekli, karizmatik ve alabildiğine bitirici olan miroslav klose'nin gönlümde yeri bambaşkadır. hayallerimle oynandı sanki ve kendimi yarak gibi hissediyorum.

    yatacak yerin yok löw. sarı pipilerini alıp ıssız adaya git.
App Store'dan indirin Google Play'den alın