• 103
    testere filminin çekilmeyen 10. filmi gibidir. yani bildiğin eziyet. buradan arjantin futbol federasyonuna sesleniyorum ulan şu takımın başına adam gibi bir teknik adam getirin be. cillop gibi jenerasyonun ağzına sıçtınız amk. oğlum siz neden kendi kendinizi bitirmek için uğraşıyorsunuz lan ? mazoşist misiniz birader.

    15 haziran 2014 arjantin bosna hersek maçını izledim. midem bulandı zor tuttum kendimi. oğlum insanlara neden bu eziyeti yaşatıyorsunuz lan. süper lig topçuları motor etti 918723981 milyon euroluk adamları. bosna kendi kalesine sallamasa, messi tek başına gidip gol atamasa maçta bir şey yok amk.

    garip bir teknik direktöre sahip olan takım. messi en son 12 yaşında halı sahada bir arkadaşının, ''abi ben forvet oynayım mı bu sefer, hadi bee'' demesinden sonra sadece o maç forvet arkası oynadı. başka da forvet arkası oynamadı amk. messi gelmiş orta sahadan top alıp rojo denen bir adamı pozisyona sokmaya çalışıyor. bu ne lan. sonra çok bilmiş insanlar çıkıyor diyor ki messi saha da görülmedi. görülmez tabi amk. sen messi'ye alıştığın yerde oynamadı ki.

    adam agüero'yu koymuş tek forvet oynuyor. sol kanata di maria'yı koymuş. sağ kanatta kim vardı hatırlamıyorum bile amk. hatta orada biri oynamıyordu sanırım. tamam agüero'yla oynamak isteyebilirsin. kimse sana oynama demiyor da, abi agüero'nun ne işi var tek başına ilerde. agüero nokta santrafor oldu da haberimiz mi yok. boyu 1.50 lan adamın. 4-4-3 çık sahaya koy o zaman ileriye agüero'yu. hayır bosna-hersek'in nesinden korkuyorsun da saçma sapan bir kadro çıkarıyorsun. higuain'i aldı oyuna, arjantin kendine geldi. acaba neden amk ? higuain oyuna girince acaba neden di maria daha iyi oynamaya başladı ?

    adam arjantin gibi bir takımla 4-5-1 oynuyor birader. yazık amk. vallahi arjantinli olsam savaş çıkartırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın