• 7
    bu takım hakkında hiçbir fikrim yok ancak maçlarını merak etmeme sebep olan genç bir jenerasyonları var. 2014 dünya kupası için brezilya'da bulunan kadroda avrupa'nın büyük takımlarında yer alan genç oyuncuları ne kadar kullanacaklarını merakla bekliyorum. eğer tecrübeli oyuncuları seçer ve ön görüldüğü gibi grup aşamasında turnuvaya veda ederlerse pek bir şey göremeyeceğiz orası ayrı tabi. şöyle bir göz atarsak;

    sofiane feghouli'yi zaten bilmeyen pek yoktur ki kendisi de en büyük silahları olacak turnuavada.
    faouzi ghoulam(1991) sol bekte oynayan oyuncu geride bıraktığımız sezonun devre arasında napoli'ye transfer olup oldukça başarılı bir performans sergilemişti.
    saphir taider(1992) yine serie a'dan bir oyuncu. tekniği yüksek komple bir orta saha. sezon başında transfer olduğu inter'de ligde 25 maça çıkmış.
    nabil bentaleb(1994) asıl bombalardan. tottenham genç takımından bu sezon a takıma yükselip zaman zaman şans bulan oldukça genç bir oyuncu. henüz daha çok yolu var ancak potansiyeli gerçekten massive.
    nabil ghilas(1990) bu da benim özellikle merak ettiğim bir oyuncu. bu sezon porto'da zaman zaman başarılı işler yaptı. kaliteli bir fiziği ve forvet özellikleri var.
    ayrıca ishak belfodil vardı en çok merak ettiğim oyuncu olarak ancak kendisini halilodzic disiplinsiz bir hareketi nedeniyle kadroda almamış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın