• 8
    valla ingiliz kanalından izliyorum, müthiş keyifli türk spikerleri duymamak. nasıl rahatım anlatamam. boş yorum yok, saçmalayan yok. adam sadece maçı anlatıyor.

    şu ana kadar maçtan notlar:

    ingiliz spiker bir kaç kez "he played in turkey last season" dedi, ben de chedjou'ya söylüyor sandım "lan yoksa gitti mi bizden kurtulduk mu?" dedim bir an meğer eyong enoh'a diyormuş. geçen sezon kiralık olarak antalyaspor'da oynuyordu.

    maç öncesi samuel eto'o şöyle bir sarıldı chedjou'ya "kaardişim" diyerek, al götür şunu gözünü seveyim sakın sen de gelme eto'o reyiz.

    maç başlar başlamaz da meksika taraftarının "olleeeey" çekmesi bir garipti. aut vuruşlarında da "uaaaa" diye bir ses çıkıyor hangi taraftar grubundan çıkıyor o ses anlamadım ama dünkü dandirik 1 dakikalık "brasil brasil"den iyi taraftar şu ana kadar hiç değilse aktifler ilk 10dkda.

    bunun dışında bu maç ilk 10 dakikadaki gibi böyle devam ederse meksika yazdı yazacak nokta net.

    şimdilik brezilya'dan şey aman bizim evin salonundan aktaracaklarım bu kadar söz sende sözlük.

    edit: tam yolla diyecekken bizim eski bücür dos santos attı ama hakem ofsayt dedi. hakemler ikinci günde ikide iki yaptı. dün penaltı olmayan pozisyon penaltı, bugün gol olan pozisyon ofsayt. hey yavrum heey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın