• 55
    gelen kişinin önemli olmadığı görev. gelen isterse dünyanın en iyi teknik direktörü olsun terimsporlu arkadaşlar klasik eleştiriceklerdir. kendi takımını satıp giden şikecilerle işbirliği yapan adamı tekrar isteyeceklerdir. diğer bir grup insan ise kendi istedikleri gelmediği için her türlü sallıcaktır. tabi kendi istediği teknik adam gelenler poh pohlamaya devam edeceklerdir. ne olursa olsun kim gelirse gelsin şu sözlükte herkesi mutlu etmeyecek aksine %70 i mutsuz edecektir.

    benim fikrim önce geleceğe yönelik mi yoksa günü kurtarmaya yönelik mi istek olcak onu düşünmek gerek. yok heynckess'miş yok löw'müş bunları geçiceksiniz 12 milyon euro bütçeye gelmezler. şöyle düşünün siz teknik direktör olarak fm'de oynuyorsunuz. yönetim 12milyon euro vercek siz bile burun kıvırırsınız aynı durum. eğer günü kurtarcaksak luce gelsin ölü toprağı dökülmüş futbol oynarız ancak gol atarız şampiyon oluruz belki de cl'de gruba bağlı 2.tur yaparız.

    yerli teknik direktör olmayacağı kesin olduğu için seçenekler çok azalıyor. martin jol deniyor vikipedi'den açın bakın neler yapmış bizim işimize yaramaz. gerets ligi tanıyor ama son yıllarda avrupa takımı çalıştırmamış ve uzak kalmış. başka seçenek kim var pek de yok. yani tek seçenek üzerine yöneldik luce gelsin bakalım neler yapıcak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın