• 595
    efes pilsen 2009 yılında koyduğunda - işte hep terbiyesizlikten bu ithamlar :( - sahaya inen taraftarların tuttuğu takımın resmi sitesidir.

    o maçın da capsi var mı kanki? *

    ebül âlâ el-maarri'nin meşhur bir sözü vardır; 'ben terbiyeyi, terbiyesizlerden öğrendim' diye. * kendilerinin bize terbiye verme çabası vuku bulsa, en fazla bu cümledeki 'terbiyesiz' sıfatıyla olur.

    yine de arada bir kendilerinin anladığı üsluptan konuşmakta fayda var.

    http://www.fenerbahce.org/....asp?ContentID=40388

    rakibimiz şu herifler, hala daha insan gibi derdini anlatmaya çalışanlar var aramızda. yahu bunlar anlar mı laftan? 12numara'nın twitter hesabına bakayım dedim dün, bizzat maaşını kulüpten alan adamın galatasaray hakkında yazdıklarının yanında, dünkü* maçtaki 'koyduk mu' yazısı; ümraniye sapığının yanında pamuk şeker yiyen kız çocuğu kadar masum kalıyor.

    bir alıntı da ömer muhtar'dan yapayım. italyanların savaş esirlerine kötü muamele yapması sonucu yanındakiler de italyanlara kötü muamele yapılmasını teklif eder ve kendisi şu cevabı verir : 'onlar bizim hocamız değil'

    fenerbahçelilerin ahlaksız tutumları da şüphesiz ki bize hocalık etmemeli, birebir tekrarlamamalıyız bu konuya katılıyorum; ancak yaptıkları bu kadar terbiyesizlik, provokasyon, ceza almadıkları şike, bir de üstüne yüzsüzlükleri, sadece bizimle uğraşmaları, pisliklerine ali ismail korkmaz'ı ve dahası cumhuriyeti dahil etmeleri, çanakkale'de bir çok şehit vermiş bir irfan yuvasının spor kulübüne 'vatan haini' yakıştırması yapmaları - ki bunu ayan beyan yapan yöneticileri de var - ve tüm bunlara rağmen bir kere bile öz eleştiri yapma gereksinimi duymamaları, bırakın öz eleştiriyi; işi pişkinliğe vurmaları sonucu, bir tane 'koyduk mu' yazısı da peygamber sabrına sahip olmadığımızın göstergesidir. bir zahmet olmasın da. ki zaten o yazının kulüple ilgili olmadığı ve müsebbiblerine gereken yaptırımın uygulanacağı bugün resmi sitemizden açıklandı.**

    özetle, ahlak dersi vermemesi gereken sitedir. kendileri pişkinlik yapıp ders vermeye ve masumu oynamaya kalkıştıkları müddetçe; her ne kadar onlar gibi olmamamız gerekse de, arada bir anladıkları dilden konuşulmalı. yönetim eliyle değil tabi, taraftar eliyle.

    mesela:

    (bkz: ötede ağla kıyamam) :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın