• 97
    karşı takım savunma yapmazsa atar, yaparsa satar. mücadele etmez, koşmayı sevmez. biraz mücadele edip istekli olduğu günlerde veya tırt rakiplere karşı 15-20 sayıyı bulur ama o günler de sayılıdır. ne yazık ki tembel bir oyuncu erceg, bunu kabul edelim.

    normal sezonda ligi bizden üst sırada bitiren takımlarla yaptığımız maçlardaki performanslarına bakalım:
    banvit (iç saha) : 0 sayı
    banvit (deplasman) : 14 sayı
    fenerbahçe ülker (iç saha) : 0 sayı
    fenerbahçe ülker (deplasman) : 3 sayı
    anadolu efes (deplasman) : 19 sayı
    anadolu efes (iç saha) : 22 sayı
    (u: ribaunt, asist, top kaybı, top çalma gibi istatistikleri araştırmadım. vakit bulabilirsem onları da koyarım.)

    bir tek anadolu efes'e karşı coşmuş, efes'in de bu seneki (özellikle 4 ve 5 numaralardaki) dağınık savunması ortadaydı. asıl mücadele gerektiren maçlarda neredeyse sıfır adam. fenerbahçe maçlarında 1.5 sayı ortalamasıyla oynamış ya bir buçuk.

    play-off'taki görüntüsü de hiç iç açıcı değil. ribauntlara verdiği katkıdan memnun olabiliriz sadece.

    sonuç itibariyle bu adam mücadele yoksunu abicim, zora gelemiyor. her şey mücadeleyle olmuyor tabi ama bu kadar da dünya sikime minare götüme olunmaz. bana erceg'in hırs yaptığı, kendini yerden yere attığı, her topa atladığı, taraftarı ya da takımı gaza getirdiği bir maç söyleyin desem söyleyemezsiniz. işte bu yüzden ne kadar ideal bir 4 numara olup olmaması umrumda değil benim. mücadele etmeyen, hırs yoksunu, 1 maç iyi 3 maç kötü, 2 maç alan 5 maç veren adamın benim anlayışımda yeri yok. mücadele etmezsen, savunma yapmazsan fener'den 20 yiyorsun sonra. hiç lafı dolandırmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın