resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 516
    hunharca para dökmedikten sonra bizim için elzem transfer orası kesin. ama o yaşta oyuncuya 5 milyon euro'dan fazla vermek de ayrı bir hata olacak. dünyada o yaşta bu tip bir adama kimse 5 milyon eurodan fazla vermez. ha türk olması fiyatı yükseltiyor. ama olcan'ın sözleşmesi seneye bitiyor. trabzon ikinci bir selçuk inan sendromu yaşamak istemeyecektir. beşiktaş ile çekişiyoruz bu transfer için ama zannetmiyorum ki olcan beşiktaş'ı istesin ya da beşiktaş galatasaray'ın verdiği parayı verebilsin. sonuç olarak bize gelmesi çok olası.

    saha içini konuşacak olursak. geçen sene en çok kanatlarda sıkıntı yaşadık. bruma'nın erken sakatlanması, aydın yılmaz'ın da sakatlanmasıyla neredeyse orjinal bir kanat oyuncumuz kalmadı. hayrovic de yeni gelmişti uyum sıkıntısı, tecrübe eksikliği derken o pozisyonu dolduramadı. burak'ın da tüm kariyerinde olduğu gibi sağ açığı yadırgaması(özellikleri kanat olamaya müsait değil.) takımı oyun ararken çok içeri gömdü. dolasıyla içeride iyi kapanan takımları delebilmek mümkün olmadı. o yüzden de içerde dışarıda oynadığımız bütün maçlarda kapanınca rakip zorlandık.

    olcan transferi galatasaray için kanatlarda çok büyük tehdit olacak. dolasıyla en azından beki üstüne çekecektir. burak'ın da ne kadar araya kaçmayı seven bir oyuncu olduğunu düşünürsek bir çok pozisyona girecek. son 2 3 senedir yaptığı gol yüzdesini yine yapsa en az otuz gol atacaktır. tabi aynı şekilde diğer kanatta da bruma oynayacak bu da pek tabi burak'a yarayacak.

    tabi olcan'ın gol yüzdesi bir kanat oyuncusu olarak gayet iyi;

    2013/2014 48 maç 15 gol 15 asist
    2012/2013 42 maç 8 gol 14 asist
    2011/2012 27 maç 7 gol 7 asist

    dikkat ederseniz son iki sezon devamlılığı da oldukça iyi. özellikle bizim gibi yılda 50 maçın üzerine çıkan kulüpler için çok önemli bir done. ayrıca daha kaliteli bir takımda oynayacağını düşünürsek çok daha efektif oynaması muhtemel.

    ayrıca yaşına takılmamak lazım. en az 4 sene üst seviye oynayabilir. türk de olması cabası.

    ne duruyorsun başkan al gel bize olcan'ı!

    edit: bir kaç ekleme
    kaynak: transfermarkt
App Store'dan indirin Google Play'den alın