• 774
    sezon bitimiyle birlikte almeida ve fernandes'i kaybetmis kulup. gokhan tore'nin gelecek sezon besiktas'ta olmayacagi da kesin gibi.

    bu adamlar cok ahim sahim futbolcular degiller belki ama besiktas icin yerlerini doldurmak hic kolay olmayacak. biz yillarca gorduk, finansal darbogazdayken kaliteli kadro kurabilmek cok zor is. galatasaray'in farki kadrosunda hakan sukur gibi, hasan sas gibi, ergun gibi necati gibi ustkalite oyuncular bulundurmasiydi o donem, ustune de mondragon, song, ilic gibi yararli ve ucuz yabancilari bulabilmesiydi.

    besiktas ise son iki senede oguzhan, tolga, belki biraz atiba disinda iyi transfer yapabilmis gorunmuyor. bu isabet oranindayken takimin kalburustu oyunculardan 3unun yerini, ki bunlarin 2'si takimin merkez iskeletini olusturuyor, sadece 11 milyonluk bir transfer butcesiyle basarili bir sekilde doldurabilmeleri cok buyuk bir mucize olur.

    tabi bana kalirsa beter olsunlar. finansal darbogazdaysan seni kurtaracak olan yabanci siniri degil, yabanci serbestligidir. boylece yerli oyuncular gercek degerlerine inerler, yabancilari rahatca alabilirsin. fakat besiktas inanilmaz bir vizyonsuzluk gostererek 5+3'te israr eden tek kulup olarak kaldi.

    simdi de gokhan'i kaybedince kimle oynamayi planliyorlar merak ediyor ve kendilerine basarilar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın