resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 497
    para verilcek mevki var verilmicek mevki var. alincak adam var alinmicak adam var. su sozlugun genc olsun acayip sukse yapalim yardirsin yeni dunya yildizi cikaralim fetisinden gina geldi artik. takima 21 yasinda 5 tane adam doldurunca uber basarili olmuyorsun artik sunu yazalim kafamiza. bize su sene ligde yabanci siniri da dusmusken ligi goturecek turk adam lazim. nasil mevlut bu ligde is yaparsa olcan da ayni sekilde cok is yapar. kanat adamina ihtiyacimiz var ligi taniyan iyi turke de ihtiyacimiz var. bu kriterler olcayda mevcutsa alacaksin abi bu adami.

    ligde sampiyon oldugunda 20 milyon sadece clden kazaniyorsun. 2.nin gitme ihtimali yok neredeyse. o halde sen seneye sampiyon olmak icin olcani almak zorundasin. bi takima 1 tane genc patlamaya hazir adam kafi*. bizde tellesle birlikte 2 tane var hem.

    o nedenle bizim genc olsun soyle olsun tripleri yapmadan bu kadar da iyi performans gosteren bi adami almamiz lazim. gerekirse 4 milyon verip bu adami alcaksin. seneye sampiyon olup 20 milyonu cebine atacaksin. tipki bu sene sneijdere o kadar verip clye kapak atman gibi. sneijder olmasa suan trabzonla 4.luk mucadelesi verecektik.

    olcani sneijderle karsilastirdigim sanilmasin. demek istedigim kritik mevkilerde kritik oyuncularin oldugu muddetce basarilisin. ve bu adam turk. o nedenle almak durumundasin. ayrica kendisinin gokhan toreden iq olarak cok daha yuksek oldugunu dusunuyorum. bana gore olcan buyuktur gokhan tore.
App Store'dan indirin Google Play'den alın