• 15
    ali adnan daha iyi ve potansiyelli denirken kimse bunu dandik bir liste üzerinden söylemiyor arkadaşlar. ama kendi futbolcumuza olan duygusal bakış açınız söylenenleri algılayamamanıza sebep oluyor. birde ali adnan için bir iki uzaktan gol dışında ortada gözükmedi ya en çok ona gülüyorum. adam 3 gol 9 asist yapmış. ha istatistikle konuşmayın diyenler için de şunu söyleyeyim, futbolda istatistik her şeyi anlatmaz belki ama bir sol bek için gol ve asist sayısının fazlalığı ekstrem bir durumdur ve onun ne kadar efektif oynadığına işarettir. özellikle alex telles ve ali adnan gibi her ikisi de savunma yönü zayıf ancak hücumu iyi olan bekler için önemli bir karşılaştırma kıstasıdır.

    ikisini özellik olarakta karşılaştıracaksak ali adnan'ın ortaları ve şutları çok daha kaliteli, sert ve efektifken boy ve fizik olarakta ali adnan çok daha önde. bunun yanı sıra her ikisinin de savunma yönü ve oyun bilgisi zayıf ancak genç oldukları için geliştirebilirler. ancak ali adnan boy ve fizik avantajından dolayı işin savunma yönünde de kendini geliştirirse her zaman alex telles'ten daha önde olacaktır. alex telles'in tek artısı ali adnan'dan daha hızlı ve daha iyi adam geçebilen bir futbolcu olmasıdır. bunun yanı sıra alex telles 6.5 milyon euro'ya transfer edilmişken ali adnan 500 bin euro'ya transfer edilmiştir ve ali adnan bir yaş daha gençtir.

    ortak noktaları ise ali adnan'ı transfer etmeyen yönetimle alex telles'i transfer eden yönetim aynıdır.

    not: sizin huzurunuzda başka bir takımın futbolcusunu galatasaray'ın futbolcusundan daha iyi görmek bir suç değil arkadaşlar. isteyen istediği düşünceye sahip olabilir ve herkes olaya sizin kadar pembe bakıp hiç düşünmeden irdelemeden alt tarafı dandik bir liste argümanıyla saldıraya geçmeyebilir.

    edit: şimdi fark ettim, başkalarının isimlerini alıp onlara düşünceleri üzerinden açık bir şekilde nefret ve hakaretle saldırabilen tartışma kültüründen bihaber insancıkların varlığını ve her klavyesi olanın yazmaması gerektiğini ortaya çıkarmış tartışmadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın