resim
Diego Ribas da Cunha
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 284
    kariyer ve mental olarak sneijder'den daha zayif olan futbolcu. ustun yetenekleri var ama mental olarak cok guclu olmadigi icin iyi performans gosterse de sezonun geneline yayamama ihtimali yuksek. ilk 11'e yazdiginda 10 uzerinden kaclik oynayacagini kestiremessin ya 9-10 luk oynar ya da 2-3 luk. extensor'un bir yazisinda dedigi gibi asiri specialist bir oyuncu ve takimin onu tasimasi gerekecek. bu da zaten hali hazirda cok kosan fenerbahce takimi diego icin de kosacak demektir. sneijder'in galatasaray'i sahiplendigi gibi sahiplenirse ve cikis yakalamak icin calisip savasirsa ligi kasip kavurabilir ama bu ihtimal cok yuksek degil.

    ayrica deginmek istedigim diger konu da bu baslik icinde "sneijder fanboylugu" diye bir term tanimlanmis. neyin fanboy'u olcaz abi? tamam sneijderle kiyaslanmayacak kadar kotu degil diego ama kiyaslandiginda bence daha hafif kaliyor. sneijder'i yuceltince sneijder fanboy'u olunuyosa olalim cunku bu sezon bizim en cok gogsumuzu kabartan isim wes'ti. bir isme methiyeler dizemeyecekmiyiz kardesim? hemen "fanboy" etiketi yapistiriliyor. ben hala fatih terim'i seviyorum mesela. ama bizden gittigi icin mutluyum cunku hayal kirikligina ugratti. kendi egosunu bizden ustun gordu. ama tum basarilarina ve galatasarayliligina ihanet edemem. o istedigi seye ihanet etsin, ben etmem. etmeyince de fanboy olunuyor.

    neyse konu cok dagildi. sonuc olarak diego bir gelsin bakalim. cok maliyetli gorunuyor ve yukarda belirttigim ozelliklerinden dolayi riskli bir transfer. ama bu adam klas topcu, ne amacla, nasil bir kariyer planiyla gelecegini bilemeyiz. gorecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın