resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1410
    şu an tüm dünya'da cristiano ronaldo ve lionel messi olma potansiyelinde üç beş tane oyuncu varsa onlardan biri de bruma'dır.

    günümüz futbolunda hücum oyuncularında fark yaratan en önemli iki unsur hız ve teknik. bruma'da ikisi de fazlasıyla var.

    bitiricilik konusunda sıkıntı yaşadığı doğru, ancak cristiano ronaldo'nun portekiz ve hatta ingiltere'deki ilk yıllarına baktığınızda onun da ne kadar çok eksiği olduğunu görebilirsiniz.

    chelsea, arsenal, manchester city ve daha bir dolu kulüp kiralamak zorunda kalacak olsalar bile 10-15 milyon euro'luk bonservis bedelleriyle bir dolu genç oyuncuya gelecek için yatırım yapıyorlar. galatasaray bunu ilk kez üstelikte tek bir oyuncu ile yaptı. bu konuda yönetimi ve oyuncuyu eleştirmek yerine sonuna kadar destek olunması gerektiğine inanıyorum. zira bruma gibi potansiyelli oyuncuları bekleyelim yıldız olursa alalım derseniz real madrid ve barcelona ile yarışacak bir bütcenizin olması lazım, bu da yetmez liginizin la liga'yla yarışacak kalitede olması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın