• 95
    çocukluğumdan beri dünya kupalarında desteklediğim takım. oldum olası hep sempatik gelmiştir bunlar bana. tabi millet olarak biraz sıkıntılı bir ırk olsalarda seviyorum yinede. gelelim dünya kupasını kazanabilme ihtimaline. kimse favori göstermiyor ama bana göre en büyük favori arjantin. tabi benim böyle söylediğime bakmayın 2010'da yine böyle konuşuyordum,almanya 4 tane salladı rahatladım.
    neyse gelelim bu seneki dünya kupasına. hücum hatları yine kusursuz. hatta turnuvanın en iyi hücum hattı denebilir. savunma ve orta sahaları ise kalbur üstü. kale sergio romero'a emanet. bir muslera etkisi yaratmaz ama yinede idare eder. arjantin'den bu sene neden umutlu olduğumu soracak olursanız city'de oldukça iyi sezon geçiren martin demichelis ve pablo zabaleta savunmaya direk katkı yapacak,arjanti'nin en zayıf halkası olarak gösterilen defans hattını toplayacaklardır. demichelis'in yanında garay'ın görev alacağını düşünüyorum. en sıkıntılı mevkileri ise sol bek. sol bek için en büyük aday marcos rojo. sonuç itibari ile savunma tandemi;zabaleta-demichelis-garay-rojo.
    savunmanın önünde javier mascheranove ever banega oynayabilir. işin savunma kısmını mascherano topla çıkma kısmı banega rahatlıkla üstlenebilir. mascherano'nun barcelona'da ki gibi stoper oynayacağını düşünmüyorum. umarım oynamaz ve asıl mevkisi olan defansif orta saha rolünde izleriz.
    kanatlarda angel di maria ve ezequiel lavezzi ikilisini tartışmaya gerek yok. ortalarında 10 numara mevkisinde lionel messi.forvette kun agüero.
    gago,higuain,gaitan,campagnaro gibi oyuncular kadroyu zorlayabilir.
    bu takımda lionel messi'e özel bir parantez açmak gerekiyor. kendisinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olabilmek için ve bazı futbol ulemalarına kendini kanıtlayabilmek için bu kupayı kazanması gerekiyor. bunun bilincinde olan bir messi,formda bir messi o kupayı alır arjantin'e götürür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın