• 106
    2014 breziya dünya kupası için 30 kişilik kadroları şu şeklide imiş. tabi bu sayı 23'e inecek.

    kaleciler: gianluigi buffon, mattia perin, salvatore sirigu
    defans: ignazio abate, andrea barzagli, leonardo bonucci, giorgio chiellini, matteo darmian, mattia de scioglio, christian maggio, gabriel paletta, manuel pasqual, andrea ranocchia.
    orta saha: alberto aquiliani, antonio candreva, daniele de rossi, caudio marchisio, riccardo montolivo, marco parolo, andrea pirlo, thiago motta, romulo, marco veratti.
    forvet: mario balotelli, antonio cassano, ciro immobile, lorenzo insigne, alessio cerci, giuseppe rossi, mattia destro.

    kalede buffon, sağ bekte abate veya maggio, stoperde chiellini ve barzagli oynar. sol bek soru işareti. güçlü bir orta saha var aslında pirlo önderliğinde montolivo, motta ve de rossi çok iyi bir dörtlü. veratti'yi takip edemedim. candreva çok iyi bir yedek olabilir ama aslında on bir de başlayabilir, güncel formunu bilmiyorum. forvette insigne ve balotelli iyi bir ikili olabilir. cassano yedekte iyi bir alternatif olur. immobile ve rossi'nin formlarını bilmiyorum.

    euro 2012'de bazı maçlarda 3-5-2 denenmişti yine benzer varyasyonlar yapabilirler prandelli cesur bir teknik adam. açıkçası italya 2006 dünya kupasını kazanırken bile en büyük favori olarak gitmemişti oraya şimdi de önemli favorilerden biri değil pirlo'nun önderliğinde umarım başarılı olurlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın