resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Heerenveen
Yaş:41
Uyruk:Hollanda
  • 183
    robbenler, naniler, balotelliler hayal ederken, nispeten başarısız geçen sezon ve biraz da ffp yüzünden sanıyorum, hepimize bir ölü toprağı serilmiş gibi. dzeko için bile gelmez abi bize ne işi var moduna büründük, avrupada tekrardan yükselişe geçen galatasaray'ın, geriye adım atma hakkı yok, bu yolda bir şekilde devam edeceğiz, ve hedefleri küçültmeyeceğiz. 2013-14 yaz sezonunda gidip portekizin u19 yıldızını alabilecek kalibreye erişmişken, devre arasında transfer politikamızı biraz değiştirdik ve sanıyorum bu da modumuzu düşürdü. canaydın veya polat dönemi gibi, bratu veya pino veya stancu gibi vasat adamlardan kendimizi gaza getirerek medet ummaya başladık. burdisso ve hajrovic ve hatta ontivero transferlerinde çuvalladık. aysal'a terim olayı yüzünden kırgınlığım geçmedi, ama yaptıklarını inkar edemem, bizi ayağa kaldırdı hızlı şekilde, muslera, melo, sneijder, drogba ( :( ) gibi avrupada her futbolseverin bildiği adamlar kadromuzda. çıtayı düşürmeden devam etmeliyiz, gelecek sponsorluk anlaşmalarımızı da kullanıp sağlam bir forvet almamız şart.

    gelelim bu kardeşe, şu yaşında şampiyonlar liginden mahrum kalacak önümüzdeki yıl, kankası bizde, aklın varsa gelirsin olm. alternatifi de:

    (bkz: klas jan huntelaar)

    edit: ütopik olduğunun farkında olacak bir futbolseverim, maksat çıtayı düşürmemek, ama kariyerinin düşüşe geçtiği de bir gerçek, united önümüzdeki yıl için yapılanmaya gidebilir , şu anki piyasa değeri 40 milyon euro fakat yaşı 30, gerçekçi fiyatı bu değil, şanımız yürüsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın