resim
Diego Ribas da Cunha
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 268
    fenerbahçe'ye transferi ali koç, 17 aralık sürecinde başlayan yolsuzluk operasyonunda ismi geçen nihat özdemir ve ferit şahenk'in katkılarıyla gerçekleştiği söylenen oyuncu.

    ya arkadaşım nedir bu? acun gelir adamlara sow'u hediye eder. oradan başka soyguncu iş adamları gelir yine cebinden diego ikram eder. yok mu lan bunun kuralı bi adabı? mali fair play denen dalga bi bize mi işliyor anasını satayım? cidden bilgili bir kişi beni aydınlatırsa çok sevineceğim.

    madem öyle amk gitsin bizim ünal aysal da servetini döküp forvete benzema'yı alsın, dzeko'yu alsın balotelli'yi alsın ya da nebileyim başka bir dünya yıldızını alsın.

    adamların her transferi birilerinin ikramı anasını satayım ve kimse de çıkıp bir şey demiyor. bu konu üzerine gidilmelidir kesinlikle. böyle bir şeyi kabul etmiyorum. yıllardır arena için "devlet ikramı" yaftalaması yapanlar bugün adı yolsuzluğa karışmış heriflerin kirli paralarıyla futbolcu getiriyorlar.

    özellikle galatasaray tv'deki aslan meclisi programında falan masaya yatırılsın bu konu gerekirse. nedir bu arkadaşım ya? bu nasıl iştir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın