• 15
    öncelikle kampanyanın nasıl yapılacağının belirlenmesi gerekli. şu an hemen herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ancak birkaç ay içinde (belki daha da kısa bir zamanda) unutulmaya başlayacak. dolayısıyla kampanyanın organizasyon ve planlamasını yapmak için yeterince zamanımız var. düzenlenecek organizasyonun tamamen resmi, şeffaf ve hiçbir şekilde herhangi bir soru işaretine mahal bırakmayacak olması ve buna göre planlamanın yapılması lazım.

    bu şartlar altında herhangi bir yazar arkadaşımıza güvenmemek gibi bir durum söz konusu olamaz. ancak gerek biz sözlük yönetimi olarak böyle bir vebalin altına girmeyi istemediğimiz gibi herhangi bir yazar arkadaşımızı da böyle bir vebalin altına sokmak istemeyiz. zira bundan önce pankart vb. gibi şeyler yaptırmak istediğimiz zaman, bunu hep kendi imkanlarımız dahilinde (tabii özellikle şahsen tanıdığımız yazar arkadaşlarımızın da yardımları ile) kendi aramızda organize olarak yapmaya gayret ettik.

    hasılı; söz konusu kampanyanın planlaması ve organizasyonu için hukuki konulardan anlayan yazarlarımız başta olmak üzere tüm yazarlarımızın öneri ve düşüncelerini aveme'de konu ile ilgili olarak açılan tartışma sayfasında paylaşması ve ortak bir karar alınması şu an için birinci öncelik. http://gss.gs/Lyl
App Store'dan indirin Google Play'den alın