resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 5644
    kendisi sözlükteki eleştirilere saldırılarak değil, sneijder'e uygun bir taktikle oynamadığımız için teknik direktörü eleştirerek savunulur.

    mesela madrid'i yendiğin maçtan sonra veya şampiyon olduktan sonra yazarsın;

    ''neden sneijder'i solda oynatıyoruz? neden onu da değerlendirerek daha sağlam bir takıma dönüşmüyoruz?'' diye. işte bu sneijder adına olumlu bir ortam yaratıcak bir adımdır. senin konuştuğunu düşünen insanlar sesli dile getirdikçe teknik direktöre, yönetime kadar gider bu sesler.

    tabi eğer amaç sneijder'in takıma katkı sağlamasını düşünmekse.

    ''yok ben sadece eleştirileri susturarak sneijder'i 5 sene takıma tutucam'' dersen amaç galatasaray olmaktan çıkar.

    bu şuna benziyor birazda; çocukken çok kaliteli iyi bir marka top alıp odandan dışarıya çıkarmıyorsun.

    arkadaşların gelip gidiyor sana ''topu indir de oynayalım'' diyor sen de şiddetle karşı çıkıyorsun. işte şu an yapmaya çalıştığınız bundan farksız.

    şu an sneijder maksimum performans gösterebileceği bir dönemde sol kanatta orta halli bir oyun ortaya koyuyor. siz de çoğunluktasınız, sneijder'i her türlü takımda tutarsınız.

    yapmanız gereken; ona daha iyi bir ortam yaratmaya çalışmak, oyun taktiğini, diğer bölgelere yapılan transferleri konuşmak. fakat siz mevcut durumu korumaya devam etmek istiyorsunuz.

    ama yarın öbür gün sneijder biraz durulur. belki forvet arkası oynasa göze batmayacak fakat sol kanatta kötü bir oyun ortaya koymaya başlar. o zaman sayınız azalır buralarda. kelle avcıları da ortaya çıkar ne yapacağınızı şaşırırsınız.

    özetle ne mi diyorum? artık şu adama uygun bir ortam oluşturalım diyorum. oluşturmayacaksak, sol kanatta oynatacaksak satalım diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın