• 738
    bu kız muhtemelen sezon sonunda gidecek. buralar ise gitme ışıl bizi terk etme entryleriyle dolacak. bir anda ışıl değere binecek ışıl gitmesin diye tüm taraftarlar propaganda yapacak. yönetim bunu görecek ve ışılı takımda tutmak için ugraslar verecek.

    hayat cok fena ya.

    ışıla burdan sövenler saydıranlar, onun bu formaya layık olmadıgını soyleyenler gonderin diye bagıranlar ise hem şu gunlerde ortalarda yoklar, hem de gelecekte ortada olmayacaklar. oysaki yıllarını bu kulube vermiş bizim icimizden cıkmıs olan şu kıza destek vermeyi bile cok goruyordu taraftar cok degil daha bu senenin basında. işte bizler hep boyle oldugumuz icin elimizdeki degerleri kaybetmeye mahkumuz. zamanında ardayı sidik zoruyla buralardan kacırttık, şimdi de belki de ışılı kacırtacagız. elimizin ayarı o kadar yok ki soylenilenler o cocukları nasıl yaralar hic dusunmuyoruz. sonra da bize gonul koyuldugunda hemen esip gurluyoruz.

    şimdi sene sonunda gidecek mi kalacak mı kendisi karar verecek ama eminim ki eger gidecekse bunun sebebi gecmisinde zor zamanında ona sırtını donen taraftardır. belki de tekrar yıpranmayı goze alamayacak ve galatasaraylı oldugu her halinden belli olan şu kız bu formayı seneye tekrar giymeyecek. ve eger bunu yaparsa hicbirimizin ona darılmaya gucenmeye hakkı yok. cunku biz onun bugunku basarılarıyla övünmeyi cogu zaman haketmedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın