• 1658
    fenerbahçe'nin tv kanalı.

    sene olmuş 2014. adamlar internet sitelerinde fenerbahçe için borsa manipülasyonu yapıyor. sahibi ferit şahenk ve biz bu adamları her gün açıp izleyerek onlara para kazandırıyoruz. yeter vallahi yeter. tam 1 senedir tv kanalını izlemiyorum bu adamların. yani yaklaşık 1 senedir rıdvan denilen adam ile güntekin denilen adamın, resim hariç, yüzlerini görmedim. bir şey kaybettim mi ? hayır. çok da mutluyum. kendi çapımda yaptığım bu protesto ile başarılı bile buluyorum kendimi. ama ne hikmetse her gün rıdvan'a küfür edenler açıp yine rıdvan izliyor. neden ? kardeşim neden ? ''ya işte ben tek başıma protesto etsem ne olur'' biz tek kişi miyiz ? galatasaray'a zararı olduğunu bile bile neden bu adamlara para kazandırıyoruz.

    televizyondaki diziler neden bitiyor ? reyting almıyor diye bitirip başka dizi çekiyorlar. neden ? çünkü para kazanamıyorlar. bu adını anmak istemediğim televizyon kanalına reyting kazandırmadığımız zaman sizce hiç bir şey olmayacak mı ? şu başlığa yaklaşık 1700 entry girilmiş. acaba kaç tanesi olumlu ? kimse sevmiyor ama yine gidip izliyoruz.

    ben taraftarım. galatasaray'ın tarafındayım. sempatizanıyım. ben kendi çapımda bu isim için elimden geleni yapmaya çalışırım. maça gider bağırırım. formasını alır destek olurum. galatasaray ismini karalamaya çalışanın karşısında olurum. olmaz mıyız ? oluruz dimi. bakın şu entryi okumayanlar var ise hâlâ, #1395531, lütfen 2 dakikasını ayırarak okusun. şu entry'de galatasaray'ın hakkının nasıl yendiği yazıyor. bu hakkı yiyen adamın adı da ferit şahenk. sow'u fenerbahçe'ye biz transfer ettik biz. bu adam ntv, star, ntvspor falan filan bunların sahibi. bu adam açık açık galatasaray düşmanı. bir allah'ın kulu bana çıksın desin ki, ''şundan şundan ötürü ntvspor izliyorum, ntvspor.net'e giriyorum.'' nasıl bir nedenimiz olabilir daha ?

    başka sözlüklerden de yaptım bu çağırıyı ama pek tutmadı, tutmayacak da. birilerimiz sessizce protestosunu yapacak ama hep bir avuç kalacağız. kimse alınmasın ama ntvspor izlemeyecek ve onun internet sitesine tıklamayacak kadar galatasaraylıyım.

    izleme, izlettirme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın