• 49
    basketboldan çok anlamadığımı daha önce de söylemiştim fakat şunu son 2-3 maçtır görüyorum ki box-out denen olayı pek yapamıyoruz, dolayısıyla da hemen hemen her rakibin hücumunda savunma ribaundlarını kaçırıp rakibe hücum ribaundu vermiş oluyoruz. onlar her hücumda neredeyse 2. şansı buluyorlar. yine 2. şansları bol bol vererek kaybettiğimiz bir maç oldu.

    basketbolda bana göre savunmanın en önemli parçası da ribaundlar. eğer o ribaundu alamazsan yaptığın iyi savunmanın hiç bir anlamı kalmıyor. ve eğer ki bu kadar çok hücum ribaundu verirsen ne yazık ki o maçı kazanman çok zor. bu konuya acil bir çözüm üretmemiz gerekiyor. serinin 2. maçında da çok göze çarpmıştı bu problem ancak yendiğimiz için fazla sorun etmedik. fakat kalan maçlarda ribaundlara daha iyi odaklanmalıyız.

    hakemleri fazla konuşmak istemem zira kötü oynadık fakat gördüğüm kadarıyla verilen basit faullerle oyuncularımızı epey yıldırdılar. maçtan kopmamızın bir sebebi de bu oldu.

    bu salonda o kupanın kalkmasını eminim ki hepimiz çok istiyoruz. umarım kızlar 4. maçta daha iyi konsantre olurlar da o şikeci aziz'in gözlerinin önünde kanırta kanırta kaldırırız o kupayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın