• 39
    saha avantajı denen şey vardır, eyvallah ona bir şey diyemem. hakemler birkaç düdüğü tribünler celallenmesin diye ev sahibi takıma çalabilir, bunlar olan şeyler. yalnız son 3-4 senede olduğu gibi yine fenerbahçe'nin ev sahibi olduğu bir maçta komik düdükler çalınıyor.

    matovic pota altında bizimkilere dokunup bağırınca hakemler faul çalıyor. bomboş yarı sahada angel'ın ayakla aldığı topu görmediler. angel'ın yarı saha hatası yaptığı pozisyonda bile angel tepki vermeden düdük çalmadı hakemler. hani biz abdi ipekçi'de hakemler fenerbahçe lehine hatalı karar vermedi diye seviniyoruz, bunlar 5 senedir her fenerbahçe maçında olan şeyler.

    bize gelince, bu kadar hücum ribaundu verdikten sonra oyunda kalmak gerçekten zor çünkü 20 saniye savunma yapıp hücum ribaundu verdikten sonra tekrar aynı topu vermek mental açıdan oyuncuları yaraladığı gibi hızlı hücuma çıkmamızı engelliyor ve fiziksel olarak da yıpranıyoruz. özellikle 7 kişiyle oynadığımız düşünülürse şu anda en büyük rakibimiz malesef verdiğimiz hücum ribaundları.

    bu maçın burdan dönmesi çok zor, biz dönsek bile hakemler izin vermezler gibi. bu kızlar şampiyon olacak, güveniyorum her birine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın