• 104
    bir futbol kulübüyle bir teknik direktörün karşılaştırıldığı karşılaştırma. girilen entrylerden çıkan sonuç tam olarak budur. futbol kulübünün adı ise terimspor'dur.

    ilk öncelikle bu karşılaştırmadan tabi ki fatih terim çıkacaktır. biri uzun yıllar hizmet etmiş iken diğeri 8 aylıktır. fatih terim'i bazı 3 günlük galatasaraylılardan öğrenecek değilim. yaşattığı sevinçleri ve şampiyonlukların sayısını sizlerden öğrenecek de değilim. fatih terimle sohbet etmiş bir insan olarak söylüyorum bunları. yani fatih terim'i kimseye öğretmeye kalkmayın. hele bana.

    he neden taraftar profiliyle ilgili bir şeyler yazdım ? çünkü işine geleni görüp işine geleni görmeyen taraftarlara sahip olan bir takımdır, terimspor.

    12numara.org'a ve antu'ya dönenlerin argümanlarını hatırlatmak amaçlı yazılmıştır o 6-0. yok mancini şu yedi, yok terim bunu yedi, yok o şunu yaptı o bunu yaptı diyenlere yapılmış bir ironidir. bunu yine bazı arkadaşların seviyelerine inerek yaptım. hata bende. uzun zamandır cezalıyım yazar seviyelerini unutmuşum.

    so sorry canısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın