• 101
    iki senedir şampiyon olan takım diye altı doldurulamayan argümanlarla diye şeyler söylüyor arkadaşlar. bi de geçen seneki puan durumu diye saçma salak şeyler söylüyorlar karşılaştırırken.

    geçen sene ne olmuş hatırlayalım.
    1- bir yaz boyunca melo'yu bekledik. bunun suçlusu kimdi? yaz kampı geçirmeyen melo ilk yarı dökülmedi mi?
    2- bir sene top oynamayan hamit takıma monte edilmedi mi?
    3- ujfalusi şanssız sakatlık yaşadıktan sonra defansta dengeler değişmedi mi? son gün alex alınmadı mı?
    4- engin 11 maç ceza aldı bi opsiyon gitti.
    5- takım uzun zaman sonra şampiyonlar ligine kaldı. ouunculadın yarısından fazlası ilk defa cl oynadıkları için konsantrasyon kaybı yaşamış maçlardan önce deneyimsizlikten.
    6- ikinci yarı 1 yıldır top oynamayan sneijder gelmiş kondüsyonsuz, drogba gelmiş o da çin'den. taktik değişmiş. onların adaptasyonları sağlanmaya çalışılmış.
    7- takımın hocası 9 maç ceza almış.
    8- eleman, sneijderi oynatacak hoca buluruz, hocaya da emeklilik ikramiyesi olur vs diye başkan kafa sikmiş.

    bütün bunlara ve daha fazlasına rağmen takım şansın da yardımıyla hep lider olmuş. ama ne zaman lige odaklanmış galibiyet serisiyle ligi kazanmış.

    bu sene bakıyoruz yukarıda saydığım sorunlar neredeyse yok. kadro güçlenmiş. takım daha iyi durumda. oyuncular daha iyi durumda. ama geçen seneyle aynı puanmış da yakınmış da.

    ya bana tek bi şey söyleyin şu anda terim devam etseydi fener aynı performansı gösterse bile şampiyon olur muyduk olamaz mıydık? hadi diyelim olamadık ki bütün koşullar lehimize, 12 puan fark yer miydi bu takım? deplasmanda bu kadar kötü olur muydu?

    ben birini savunmuyorum yanlış anlamayın. ama manciniyi savunurken siz mantıklı konuşun. adam başarısız işte. bu takım bu haldeyse sorumlusu da o. başkanıyla beraber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın